Jordi Mestre:

Jordi Mestre: "No havent guanyat la lliga, esperàvem aquest premi"

"La xerrada d'ahir es va parlar de tot el que ens podia passar i ha passat... hem fet tot el contrari", ha destacat el tècnic Xavi Llorens

Unes blaugranes adormides a la primera part, però lluitadores a la segona, han estat a punt de remuntar el 0-3 que se'ls hi presentava a la primera part. La gesta no ha estat possible, però les ganes de treure's el mal sabor de boca de cara a la temporada que ve ja hi són. Entre els assistents a la Final, cal destacar la presència del vicepresident esportiu del FC Barcelona, Jordi Mestre, que es mostrava trist per la derrota de l'equip: "La segona part ha estat millor. Sempre ha estat un torneig que se'ns ha donat bé, i no havent guanyat la lliga, esperàvem aquest premi".

Mestre ha assegurat que el problema principal havia estat el primer temps del partit: "Hem fet una primera part nefasta, tal com arribàvem haguéssim hagut de disputar més el partit". “Que en mitja hora et marquin 3 gols vol dir que l'Atlètic ha estat molt bé i nosaltres fatal, bàsicament per l'actitud". El vicepresident esportiu ha destacat que “els canvi han donat efecte, però no han estat suficients”. I ha sentenciat: “Hi ha d'haver una ambició. Si no hi ha ambició per guanyar, no arribes. Qualsevol equip que no disputi des del primer minut, no arriba".

El tècnic Xavi Llorens i la capitana Marta Unzué també han valorat la derrota a la final. A continuació, repassem les declaracions més destacades:

Xavi Llorens

"La xerrada d'ahir es va parlar de tot el que ens podia passar i ha passat... hem fet tot el contrari"

"Poc criteri i molta pilotada. Molt decebut d'aquesta final"

"La primera part no hem corregut i la segona si, o poses ganes o et superen, estaven avisades"
"Fas una bona temporada per quedar molt per sota de l'any passat"

Marta Unzué

"Se'ns va escapar la Lliga. Teníem intenció de guanyar aquesta copa i se'ns ha tornat a escapar un altre títol. Ens servirà per aprendre de cara a la temporada que ve"

"Teníem moltes esperances en aquesta copa. Ha faltat intensitat i sobretot actitud en la primera part"

"Elles han sortit molt fortes. L'equip ha donat la cara en la segona part i és la línia que hem de tenir la temporada següent"

"En una final no hi ha favorits. En qualsevol cas, elles eren més favorites perquè estaven més motivades per aconseguir el seu primer títol. Al final les finals s'han de jugar i guanyar-les. Favorits per mi no hi ha"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut