Xavi Llorens: “S’han fet moltes coses bé i el futur és impressionant”

Xavi Llorens: “S’han fet moltes coses bé i el futur és impressionant”

El tècnic del Barça Femení va fer balanç a Barça TV d’una temporada “bastant correcta”
El dia després de l’últim partit de la temporada, Xavi Llorens assistia a l’Hora B de Barça TV per fer balanç. Dolia encara la derrota a la final de la Copa davant de l’Atlètic de Madrid (2-3). Especialment la primera meitat, en què el rival es va avançar per 0-3. “No va sortir el partit que volíem i va ser una decepció molt gran”, declarava. Admetia també: “Al final del partit les jugadores i jo estàvem molt enfadats”.

En aquest sentit, el tècnic blaugrana lamentava: “Quan perds així la gent oblida una mica tot el que has fet. No pots viure del passat, però era la quarta final de Copa en sis anys i hem de tenir confiança en elles”. I és que no vol obviar que aquesta temporada, amb la professionalització de l’equip, s’han fet passes molt grans. “S’han fet moltes coses bé i el futur del Barça Femení és impressionant”.

A nivell global, Xavi Llorens valorava positivament el curs: “Ha estat una temporada bastant correcta i si arribem a guanyar la Copa hagués estat bona”. Afegia: “A la Lliga hem competit molt bé tot i no jugar tan bé com altres anys i del paper a la Champions n’estic molt orgullós”. De fet, té clar el moment més important: “És el partit del París Saint-Germain al Mini, amb tanta gent apostant per nosaltres i pel futbol femení del Club”.

L’entrenador explicava que el cos tècnic ja està “pensant en la propera temporada”: “Està tot preparat i tenim moltes ganes”. Avançava també que la plantilla viuria “sis, set o vuit baixes i sis o set altes”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut