FC Barcelona Lassa - Al Rayyan: Final de consolació

FC Barcelona Lassa - Al Rayyan: Final de consolació

Els blaugranes hauran de jugar per la tercera i quarta plaça contra l’Al Rayyan qatarià, que va caure derrotat per 3-0 a l’altra semifinal

No podrà ser i el FC Barcelona Lassa no jugarà la final de la Futsal Intercontinental Cup a Doha. Els blaugranes no van poder superar el Magnus Futsal a la tanda de penals i hauran de jugar per la tercera i quarta posició d’aquesta competició. El rival dels homes de Marc Carmona serà l’equip local de l’Al Rayyan, que a l’altra semifinal jugada després de la del Barça, van caure derrotats per 3-0 davant del Carlos Barbosa brasiler. El matx es jugarà a les 20 h (hora de Barcelona)  i serà retransmès per Teledeporte, Esport3 i Barça TV.

Els blaugranes s’hauran de recuperar del cop de no jugar la final al més aviat possible per mirar de tancar la seva participació a la Futsal Intercontinental Cup de la millor manera que es pugui. Les cares de l’equip un cop eliminats eren de desolació per perdre una oportunitat de jugar la final, però els blaugranes intentaran superar els qatarians en el partit pel tercer i quart lloc.

Al Rayyan, una sorpresa agradable

L’equip local ha estat la sorpresa del campionat en colar-se fins les semifinals. Tot i perdre a la jornada inaugural amb el Movistar Inter per 1-2, van superar al Magnus Futsal a la segona jornada per 2-4 i van tancar la primera fase en derrotar el Benfica portuguès per 3-2. Això els va permetre el pas a les semifinals en classificar-se com a segons del Grup B. A les semis, van perdre per un clar 3-0 davant del Carlos Barbosa.

El Barça Lassa, amb el millor joc de la competició

El FC Barcelona Lassa és l’equip més golejador del torneig amb 13 gols amb quatre partits. Tot i estar a les acaballes de la temporada, els blaugranes han exhibit el millor joc de tots els participants de la Futsal Intercontinental Cup. Wilde s’ha mostrat com el golejador del torneig amb cinc gols, mentre que Sergio Lozano, el segueix amb quatre dianes. Després, fins a quatre jugadors barcelonistes han marcat un gol (Lin, Dyego, Saad i Tolrà). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut