Gran festa barcelonista a la Trobada de Penyes de les illes Balears

Gran festa barcelonista a la Trobada de Penyes de les illes Balears

El directiu Pau Vilanova va encapçalar la representació del Club als actes organitzats per la Penya de Peguera, que va reunir al voltant de 400 penyistes

Pau Vilanova, membre de la Junta Directiva i responsable de Penyes, va liderar la representació del FC Barcelona a la XIII Trobada de Penyes Barcelonistes de les illes Balears, que va tenir lloc el divendres 8 d'abril a Peguera (Calvià-Mallorca) amb l’organització de la Penya Barcelonista de Peguera, que aquest any celebrava el seu desè aniversari.

La penya amfitriona, presidida per Sebastián Palmer, la Federació de Penyes Barcelonistes de les illes Balears, que presideix Antoni Vallespir, i l’Ajuntament de Calvià van preparar aquesta trobada, que va reunir representants de 28 penyes d’aquesta zona que aplega entitats de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Juntament amb Pau Vilanova, la representació del Club la van completar Josep Castellà, membre de la Comissió Esportiva; Manel Mangado, responsable de l’Auditoria Interna del Club; els exjugadors de futbol i membres de l’Agrupació Barça Jugadors Ricardo Serna i Joan Josep Estella, i els exjugadors de bàsquet José Luís Galilea, president de l'AAJB del Barça, i Audie Norris, que va defensar durant sis temporades la samarreta blaugrana.

Recepció a l'ajuntament i sopar

Els actes de celebració van començar a les 20 hores amb una recepció oficial a l’ajuntament de Calvià entre membres de les penyes balears, autoritats locals i els representants del FC Barcelona. Alfonso Rodríguez, alcalde de Calvià, va donar la benvinguda als assistents, i després d’unes paraules de Pau Vilanova d’agraïment per l’organització de la trobada amb què va comentar el gran suport que ofereixen al Club les penyes de les illes, es va celebrar l’intercanvi d’obsequis entre el FCB Barcelona i l’Ajuntament de Calvià.

Després de la recepció a l’ajuntament, els actes es van traslladar al Casal Auditori de Peguera, seu de la XIII Trobada de Penyes barcelonistes de les illes Balears, on va tenir lloc el sopar commemoratiu d’aquesta celebració, que va reunir al voltant de 400 persones, que van tenir l’oportunitat de fotografiar-se al costat de les tres copes del triplet aconseguit la passada temporada i que en tot moment es van mostrar optimistes de cara als reptes que es presenten en aquest final de temporada.

Abans de l’inici del sopar es va efectuar un minut de silenci en record a Johan Cruyff i es va visionar un vídeo commemoratiu. L’acte va acabar amb els corresponents parlaments i lliuraments d’obsequis, així com amb els sortejos entre tots els assistents de samarretes blaugrana signades pels jugadors de la plantilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut