La Penya Blaugrana Irvine inaugura escut

La Penya Blaugrana Irvine inaugura escut

Abans del partit entre el FC Barcelona i el València la Penya escocesa va descobrir el seu emblema a la porta 96 del Camp Nou

Diumenge passat una vintena de membres de la Penya Blaugrana Irvine van acudir a Barcelona des de terres britàniques per inaugurar el seu escut a la porta 96 de l’Estadi. A l’acte hi van acudir el directiu de la Comissió de Penyes, Manel Torrentallé, i el president de la Penya, John Gemmell. Alguns dels membres van venir uniformats amb les 'kilt' escoceses, una indumentària tradicional dels homes a Escòcia.

Les instal·lacions del FC Barcelona també van ser testimonis de dues recepcions penyístiques. La primera la va realitzar el mateix directiu Torrentallé a la Peña Barcelonista 'Gabriel López' de Saint Juéry. Quaranta persones de la Penya es van desplaçar des de França amb el seu president, Jean Saiz, per viure una jornada històrica al Camp Nou.

Torrentallé també va realitzar una recepció a la Peña Barcelonista 'Taoro del Valle' de Tenerife, de la qual van arribar quinze penyistes, inclòs el seu president, Pedro Ángel Gómez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut