Nou Plenari del Consell de Penyes

Nou Plenari del Consell de Penyes

El president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil va presidir la reunió a la qual també van assistir els directius Jordi Moix i Pau Vilanova

El diumenge 24 d’abril es van reunir en sessió plenària els presidents de Federacions de Penyes a l’Auditori 1899. La reunió va ser encapçalada pel directiu Pau Vilanova i pel president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, Antoni Guil. El plenari va servir per seguir treballant en els diferents projectes promoguts pel Consell i el moviment de Penyes.

La Comissió de Màrqueting, Entrades i Patrimoni es va centrar principalment en el projecte de remodelació de l’Estadi, que va ser exposat pel directiu Jordi Moix. El Nou Camp Nou es va presentar el passat 21 d’abril a la Tribuna del Camp Nou i ja està exposat a la Sala Paris per les penyes i penyistes que ho vulguin conèixer. A més, un altre dels temes que la Comissió va posar sobre la taula va ser el desplaçament i activitats per a la Copa del Rei.

Podreu trobar més informació sobre el Nou Camp Nou aquí.

En la Comissió Institucional, Comunicació i Jurídica es va treballar sobre l’estat de la demanda de la Confederació davant la UEFA i es van comptabilitzar més de 11.000 signatures recollides pel moviment penyístic en favor de la llibertat d’expressió. En quant al pla de comunicació es va incidir en la Revista de la Confederació o els nous capítols del programa de Barça TV ‘Quina Penya!’.Finalment, la Comissió va explicar l’organització del Congrés d’AFEPE que se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de juny.

La Comissió Sociocultural va presentar l’estudi sobre els models d’actes de Penyes, l’estat dels projectes del Consell de Solidaritat, les Jornades Socials Probitas i la Selecció de l’Agrupació.

Finalment, cal destacar que l’empresa Eureka va presentar la seva proposta per l’estudi de l’organització de la Confederació i el projecte del desenvolupament de les Federacions.

D’altra banda, arrel de les declaracions del president de la Federació del Bages, Berguedà i La Cerdanya, Ramon Burniol va demanar disculpes als seus companys per si les seves paraules van arribar a ofendre a algun soci, penyista o aficionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut