Segona Jornada Social al Camp Nou

Segona Jornada Social al Camp Nou

Uns 70 nois i noies de Salt van gaudir d’un dia a les instal·lacions del FC Barcelona gràcies a l’acord amb Probitas

El diumenge 1 de maig uns 70 nois i noies de Salt, beneficiaris de beques menjador ofertes per la fundació Probitas, es van desplaçar al Camp Nou per gaudir d’una Jornada Social. Aquesta sessió va ser la segona de la temporada dins del projecte Fem Valors Socials, impulsat per l’Àrea Social del FC Barcelona i que compta amb la col·laboració de la Fundació.

La jornada va començar a l’Auditori 1899, amb una sessió teòrica impartida per l’exjugador Paco Clos, el directiu de la Comissió Social, Victor Küppers i la nutricionista del FC Barcelona Maria Antonia Lizarraga. El coordinador de l’àrea d’Atenció Personalitzada al Jugador, Sergio Vallecillo, va estar el mestre de cerimònies durant una hora en què es van fomentar els hàbits higiènics i nutricionals saludables, a més dels valors socials.

Havent dinat, els nois i noies van visitar el Camp Nou Experience, acompanyats de monitors del Futbol Net de la Fundació del FC Barcelona. Un cop feta la visita, l’activitat va seguir als annexos al Miniestadi, on van acabar la jornada amb l’activitat esportiva i la van rebre la visita del directiu del FC Barcelona Pau Vilanova.

Les Jornades Socials conformen una de les activitats de més rellevància del Consell de Solidaritat de Penyes, dins del projecte Fem Valors Socials, i ja han permès a més de 700 nens i nenes del territori gaudir de l’experiència Barça per un dia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut