Les Penyes també ho han demostrat

Les Penyes també ho han demostrat

Un any més, les penyes han ajudat els equips del FC Barcelona a la consecució dels títols en una nova temporada inoblidable

Tanquem una nova temporada per emmarcar. El Doblet dels jugadors de Luis Enrique han tornat a fer les delícies dels barcelonistes, i les penyes han estat, un cop més, el pal de paller de la gran massa culer, al costat dels equips.

Tant jugant a casa, com a fora, els nostres equips han notat l’alè de les penyes. Les seves banderes, els seus estendards i pancartes, sempre presents al Camp Nou, i també en la majoria de desplaçaments, on la seva tasca de fer Barça al territori ha quedat palesa setmana rere setmana.

Demostració de civisme a Madrid

Les penyes van organitzar més de 40 autocars que sortien d’arreu del territori cap a Madrid, per presenciar la final de Copa del Rei del Calderón davant del Sevilla. Més de 1.000 penyes van estar representades a la capital de l’Estat, essent més de 3.000 dels seus socis que van viatjar d’arreu del territori. Madrid va ser escenari del civisme de l’afició barcelonista un cop més, i del fair play que va regnar entre els seguidors d’ambdós equips.

Els de Luis Enrique van sentir el suport i l’alè de tots els socis desplaçats, que no van parar d’ànima i creure en aixecar el títol, fins i tot en la situació adversa d’estar amb un jugador menys durant la major part del partit, que es va resoldre a la pròrroga. Els gols de Jordi Alba i Neymar durant el temps extra van culminar una nit que va acabar amb Iniesta aixecant la 28a Copa del Rei de la història del Club, i aconseguint el setè doblet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut