Torneig a Begur de la Selecció de Penyes

Torneig a Begur de la Selecció de Penyes

Els benjamins i alevins que conformen la Selecció van gaudir d’un torneig de futbol a Begur

La Selecció de Penyes de l’Agrupació va disputar un torneig de futbol el passat dissabte 11 de juny organitzat per la Fundació Esportiva Begur. Tant els benjamins com els alevins van gaudir d’un ambient festiu i van demostrar un cop més que són capaços de competir amb els valors del Club per bandera.

Els dos equips van ser dirigits pels entrenadors de la FCB Escola, Carles Uclés i Carles Bargalló i coordinats per Edgar Enrich. A més, l’exjugador Paco Clos exerceix com a director tècnic de la Selecció de Penyes.

Ambdós equips van disputar partits davant clubs com el Begur, Rialp, Baix Ter o el Llançà i van viure una nova experiència Barça desplaçant-se des de Barcelona amb l’autocar per concentrar-se abans del torneig.

Experiència i resultats

Benjamins i alevins van fer un bon paper en els seus respectius partits i van obtenir una gran experiència futbolística. Per la seva part, els benjamins van quedar en quarta posició, mentre que l’aleví va arribar fins a la final del torneig. Els dos equips van continuar sumant partits i gaudint del futbol i dels valors del FC Barcelona arreu del territori, en aquesta ocasió a Begur.

D’aquesta forma, es tanca la temporada de la Selecció, que tornarà als entrenaments l’últim trimestre de l’any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut