Els 18 convocats per afrontar l’anada dels quarts contra l’Atlètic

Els 18 convocats per afrontar l’anada dels quarts contra l’Atlètic

Luis Enrique no comptarà per aquest duel amb Masip i Douglas per decisió tècnica ni tampoc amb els lesionats, Sandro, Adriano, Aleix Vidal i Mathieu

El FC Barcelona afronta aquest dimarts l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. Un duel decisiu en què els blaugranes volen assolir un bon resultat per jugar la tornada de la setmana vinent al Vicente Calderón. Els blaugranes saben que l’eliminatòria serà complicada, així ho han expressat durant la prèvia, però els vigents campions d’Europa volen demostrar perquè ho són. Serà el tercer i quart partit contra el conjunt matalasser aquesta temporada, després dels dos duels de Lliga. Uns partits que els de Luis Enrique van guanyar (1-2 i 2-1).

D’aquesta manera, Luis Enrique ha fet pública la llista dels 18 jugadors convocats. Una llista en què no hi són per decisió tècnica Masip i Douglas, mentre que tampoc hi figuren els lesionats Sandro, Adriano, Aleix Vidal i Mathieu. Així doncs, la llista de convocats és la següent: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, A.Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Bartra, Munir, J. Alba, Sergi Roberto i Vermaelen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut