El procés de sol·licitud d'entrades per a la final de Copa del Rei s’obre dilluns 11 d’abril

El procés de sol·licitud d'entrades per a la final de Copa del Rei s’obre dilluns 11 d’abril

Els socis hauran d’omplir el formulari de petició de la web, des del dilluns 11 d'abril, a les 10 hores, i fins el dimecres dia 13 a les 19 hores

El proper dilluns 11 d’abril s’obrirà als socis el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Copa del Rei, que disputaran el FC Barcelona i el Sevilla a l’estadi Vicente Calderón de Madrid el diumenge 22 de maig.

El procés és exclusiu per als socis del Club i les sol·licituds s’hauran de fer a través d’un formulari online disponible a la secció de socis del lloc web www.fcbarcelona.cat des del dilluns dia 11, a les 10 hores, fins al dimecres 13 d’abril, a les 19 hores. El dia 13 d’abril es tancarà el procés de sol·licituds, i en cas que aquestes superin les entrades disponibles, el dijous 14 d’abril, es farà un sorteig davant de notari. Aquest acte serà públic i se celebrarà a les instal·lacions del Club.

Com és habitual, cada soci podrà fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis.

Cal tenir present que per fer la sol·licitud es necessita la clau i el número de soci, que apareix en el carnet del 2016, i quedaran exclosos d’aquest procés els socis alevins, els que estiguin sancionats per la Comissió de Disciplina i els socis que no estiguin al corrent de pagament de la quota del 2016 a data 7 d’abril.

En el moment de sol·licitar l’entrada, no caldrà introduir les dades de cap targeta de crèdit, ja que el cobrament de les entrades es farà un cop els agraciats facin la compra online. Els preus de les entrades per a la final de la Copa del Rei oscil·laran entre els 50 i els 240 euros.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI DE++SOL·LICITUD::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formfinalcopa2016.php::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

El 85% de localitats per a socis i penyes

Tal com es va acordar amb la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), cada club finalista disposarà de 19.301 entrades, mentre que la resta de l’aforament de l’estadi serà per a la RFEF. Com és habitual, el 85% de les entrades disponibles per a aquesta final, 16.406 entrades, es repartiran entre els socis,13.125 entrades, i les penyes, 3.281 entrades. El 15% restant, 2.895 entrades, seran per a compromisos esportius i institucionals del Club, i per acords comercials amb els patrocinadors.

Entrades nominals amb possibilitat de cessió omplint un formulari

Per requeriment de l’organitzador de la final, les entrades seran nominals i a cadascuna apareixerà el nom del soci al qual hagi estat assignada i, per tant, és qui haurà de fer-ne ús. El Club, però, dóna la possibilitat als socis guanyadors a cedir l’entrada a un altre soci omplint un formulari disponible al web del Club del 15 al 18 d’abril, i aquest soci és el que haurà d’accedir a l’estadi. Una vegada finalitzat aquest període, no es podrà fer cap cessió d’entrada.

El soci que rep l’entrada cedida no pot haver estat agraciat, no pot ser aleví, ni estar sancionat per la Comissió de Disciplina, ni tenir el carnet de soci impagat a data de 7 d’abril.

Compra i pagament online, del 25 al 29 d’abril

Els socis agraciats, i amb el canvi de nom de l’entrada ja fet, si s’escau, hauran de fer la compra de les entrades mitjançant la pàgina web del FC Barcelona del 25 al 29 d’abril. El cobrament de l’entrada es farà en el moment en què els socis facin l’elecció de la zona de la localitat i la compra, a través del web.

Aquest procés de compra online garanteix a tots els socis agraciats les mateixes opcions en l’assignació de les localitats, ja que des del dia 25 a les 10 hores podran triar les entrades i els preus, consultant directament l’aforament disponible al Vicente Calderón.

El número d’entrades que no s’hagin comprat, es tornaran a re-assignar a nous socis, que seran els següents de la llista, seguint el número del sorteig.

El FC Barcelona està preparant opcions de viatge amb tren i autocar, amb tornada garantida després del partit, que es comunicaran properament. La informació dels desplaçaments es podrà consultar a www.fcbviatges.com.

Entrades per a persones amb cadira de rodes

Per a aquest partit, el Club disposarà de entrades per a persones en cadira de rodes (localitat cadira rodes més acompanyant) Aquestes localitats es podran sol·licitar del dia 11 al 13 d’abril enviant un correu electrònica a l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE), oae@fcbarcelona.cat amb  les dades de soci, nom, cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic de contacte del soci titular i el DNI, nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte de l’acompanyant, que haurà de ser major d’edat.

En el cas que el número de peticions superi el de les entrades disponibles, es realitzarà un sorteig el dia 14 d’abril. Les entrades també seran nominals i exclusives per a socis titulars usuaris de cadira de rodes. En el moment de la recollida, que s’efectuarà a l’Oficina d’Atenció Especialitzada, serà necessari presentar DNI, carnet de soci original i certificat de discapacitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut