Marta Torrejón, Ruth, Alexia, Olga i Jenni Hermoso golegen contra Portugal (1-4)

Les cinc futbolistes blaugranes han participat en un partit classificatori per a l’Europeu en què Alexia ha estat l’autora del segon gol

Fins a cinc de les sis futbolistes convocades per Jorge Vilda han participat en la golejada de la selecció espanyola contra Portugal (1-4). En el partit disputat aquest divendres a Covilha, Marta Torrejón, Ruth García, Alexia Putellas han disputat els 90 minuts, mentre que Jenni Hermoso ha estat substituïda en el minut 65. Olga García, en el seu cas, ha entrat en el terreny de joc en el mateix minut 65, substituint a l’exblaugrana Marta Corredera. La portera Sandra Paños ha estat l’única blaugrana que no ha tingut participació.

Alexia Putellas –que ha vist una targeta groga– ha estat l’autora del segon gol visitant, al minut 40, després d’aprofitar una assistència en profunditat de Vicky Losada. Amb aquest contundent triomf, el combinat de Jorge Vilda segueix amb pas ferm en la classificació per a l’Europeu d’Holanda 2017. Invicte i líder del Grup 2 després de cinc partits (15 punts), la selecció espanyola s’enfrontarà a la República d’Irlanda el proper dimarts 12 d’abril.