Els 18 convocats per jugar contra el València

Els 18 convocats per jugar contra el València

Luis Enrique no podrà comptar amb el sancionat Arda Turan. Tampoc podrà disposar dels lesionats Rafinha, Sandro, Vermaelen i Mathieu ni de Masip, descartat per decisió tècnica

El Barça afronta aquest diumenge un duel vital de cara al títol de Lliga contra el València al Camp Nou (20.30 hores). Un partit que arriba després de l’eliminació europea i en el qual els blaugranes volen demostrar que són capaços de refer-se i que estan convençuts de conquerir el doblet –Lliga i Copa– per segona temporada consecutiva. Primer, però, s’haurà de superar el València. Un equip que arriba amb nou entrenador i amb ganes de revenja després de la golejada que va encaixar per 7 gols a 0 a les semifinals de la Copa del Rei al mes de febrer.

Per a aquest duel Luis Enrique no podrà comptar amb el sancionat Arda Turan –acumulació de targetes. Tampoc podrà disposar dels lesionats Rafinha, Sandro, Vermaelen i Jérémy Mathieu. L’asturià ha deixat fora de la llista Masip per decisió tècnica. D’aquesta manera, els 18 jugadors convocats per jugar contra l’equip xe són els següents: Ter Stegen, Bravo, Douglas, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, J. Alba, S. Roberto, Adriano i Aleix Vidal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut