Local

Melilla 3 – FC Barcelona Lassa B 4: Acaben l'any amb victòria

Gran remuntada dels nois d’Andreu Plaza, que acaben quarts a la Lliga

El Barça B va jugar a Melilla l’últim partit de la temporada i va acabar l’any amb un bon sabor de boca després de vèncer per 3-4. Els locals es van avançar al marcador amb dos gols de Javilillo i de Kiko, però els blaugranes no es van posar nerviosos i van mantenir la calma. Els de Plaza es van refer i gràcies als dos gols d’Esteban van empatar un partit que s’havia posat costa amunt.

Hat-trick d’Esteban

A la represa, Oussama va desfer la igualada i va avançar els culers. El bon joc dels barcelonistes va quedar palès quan Esteban va tornar a marcar per completar un hat-trick aprofitant que els locals estaven jugant amb el porter-jugador. A les acaballes del partit, Mendiola, que la temporada passada va jugar al primer equip del FC Barcelona, va retallar les diferències però després d’aquest gol el marcador no va tornar a moure’s.

Entre els millors

El FC Barcelona acaba l’any una altra temporada entre els millors de la Segona Divisió de la LNFS i demostra que pot lluitar contra equips dissenyats per pujar a Primera. A més, els blaugranes han estat la millor defensa de la competició amb 69 encaixats, amb una mitjana de 2,65 gols per partit.

Més notícies aquí