Bartomeu, present a l’executiva de l’ECA a Amsterdam

Bartomeu, present a l’executiva de l’ECA a Amsterdam

Durant la reunió s’han tractat diversos temes que afecten la relació entre els clubs europeus i els organismes internacionals, com la FIFA i la UEFA

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha participat en la reunió del Comitè Executiu de l’ECA que l’associació Europea de Clubs de Futbol ha celebrat aquest dimarts a l’aeroport de Schiphol, a Amsterdam.

Durant la reunió s’han tractat diversos temes que afecten la relació entre l’associació de clubs europeus amb els organismes de futbol internacional com la FIFA i la UEFA. Els representants dels clubs també han parlat del format de les competicions europees per al nou cicle competitiu 2018-2021. La propera reunió del Comitè Executiu de l’ECA tindrà lloc a Milà el proper 28 de maig, amb motiu de la final de la UCL.

Josep Maria Bartomeu forma part del Comitè Executiu de l’ECA des del maig del 2014, quan va ser nomenat membre del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA, un càrrec que comporta participar en el màxim òrgan executiu de l’Associació de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut