Reial Betis – FC Barcelona: Ampliant el ‘zoom’ a la Lliga

Reial Betis – FC Barcelona: Ampliant el ‘zoom’ a la Lliga

(20.30 hores, C+Partidazo) A falta de tres jornades apassionants, l’equip de Luis Enrique necessita aconseguir el triomf al Benito Villamarín per acostar-se una mica més al títol

No hi ha marge d’error. Per obtenir l’alegria que suposa guanyar una Lliga cal passar pel Benito Villamarín. I guanyar. El Barça s’enfronta al Betis en l’antepenúltima jornada d’una Lliga que deixa entreveure un final apassionant. En cas de sumar tres punts en el partit que se celebrarà a partir de les 20.30 hores (C+Partidazo) a Sevilla, el líder i vigent campió de la competició regular es mantindrà a dalt de tot de la taula abans de rebre l’Espanyol i visitar el Granada.

Els bons resultats obtinguts en les darreres dues jornades de Lliga –0-8 a Riazor i 6-0 al Camp Nou contra l’Sporting– han reforçat un equip que vol mantenir els somriures i guanyar-se el dret a fer-se la fotografia final de temporada amb el títol al centre de la imatge. Per fer-ho, cal ampliar el zoom i mantenir la fiabilitat al Benito Villamarín. 

El Barça iniciarà el partit coneixent els resultats dels altres candidats al títol: el Reial Madrid juga a Anoeta (16.00 hores), i l’Atlètic de Madrid rep el Rayo Vallecano (18.15 hores). Per guanyar a l’estadi bètic, el conjunt barcelonista no ho tindrà gens fàcil. Els andalusos han aconseguit aquest curs 21 punts –cinc victòries i sis empats– i, amb la permanència a la butxaca, l’equip de Juan Merino vol donar una alegria a la parròquia local després de l’última desfeta al derbi sevillà (2-0).

Per a la 55a visita del Barça a Sevilla per jugar contra el Betis (22 victòries, 14 empats i 18 derrotes), els 18 homes convocats per Luis Enrique viatgen aquest matí fins a la capital andalusa. Segons el tècnic asturià, l’ambient al vestidor "és immillorable".

Juan Merino, substitut de Pepe Mel a la banqueta verd-i-blanca, ha assegurat que “es trobaran el millor Barça” i ha cridat 18 futbolistes, entre els quals hi ha els exblaugranes Xavi Torres i Martín Montoya. Aquest últim, que va començar el curs a l’Inter de Milà cedit pel Barça, es retrobarà amb els seus excompanys i té opcions d’ocupar el lateral esquerre, en el lloc del lesionat Vargas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut