El FC Barcelona, representat en una jornada sobre la Champions League a la Universitat de Milà

El FC Barcelona, representat en una jornada sobre la Champions League a la Universitat de Milà

El director de Futbol, Raúl Sanllehí, juntament amb altres executius del futbol europeu, debaten a la Universitat Luigi Bocconi l’impacte d’aquesta competició

El director de Futbol del FC Barcelona, Raúl Sanllehí, va participar aquest dimecres a Milà en una jornada organitzada per la Universitat Commerciale Luigi Bocconi i la UEFA en què, sota el títol El Valor de la Final de la UEFA Champions League, s’ha debatut sobre l’impacte i la importància que té avui aquesta competició dins del futbol. En aquesta trobada van participar diferents representants del futbol europeu, entre ells els exjugadors Mauro Tassotti i Javier Zanetti, l’entrenador Marcello Lippi o el màxim responsable d’arbitratge de la UEFA, Pierluigi Collina.

Sanllehí va intervenir en el marc del panel La UCL des de la Perspectiva dels Clubs, juntament amb el directiu del FC Bayern, Andreas Jung, i el directiu de la Juventus FC Giuseppe Marotta. Aquest grup de discussió va ser seguit per una gran nombre d’estudiants que van voler  conèixer quina incidència té aquesta competició en la gestió dels clubs i com el fet de participar-hi els ajuda a internacionalitzar i expandir la marca.

Aquestes jornades s’emmarquen en una sèrie d’actes i esdeveniments que se celebren a Milà amb motiu de la final de la UCL que acollirà aquesta ciutat el proper 28 de maig. Durant aquests dies s’exposarà en aquesta universitat el trofeu de la competició, així com una sèrie d’objectes relacionats amb les finals, entre els quals figuren la samarreta que Xavi Hernández va portar a la final de Roma 2009, la que Leo Messi va dur a Wembley el 2011 i les botes d’Andrés Iniesta de la final de Berlín.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut