La premsa es rendeix a l’hegemonia blaugrana

La premsa es rendeix a l’hegemonia blaugrana

Els principals diaris destaquen la superioritat del FC Barcelona per conquerir la sisena Lliga en vuit temporades i elogien el Pitxitxi i Bota d’Or Luis Suárez

El FC Barcelona ja té a les seves vitrines el 24è títol de Lliga de la història, el segon de consecutiu de l’era Luis Enrique. I és que ningú és capaç de frenar aquest Barça que no es cansa de guanyar títols any rere any. Si algú busca al diccionari la definició d’hegemonia, en tindria prou a veure-hi escrita la paraula Barça. I és que el club blaugrana ha conquerit sis lligues en vuit anys, una fita històrica que no ha assolit mai cap equip de les principals lligues europees. Aquest dissabte es va assolir gràcies a la victòria per 0-3 a Granada, triomf que va venir marcat per un hat-trick del Pitxitxi i Bota d’Or Luis Suárez. Totes aquestes fites, evidentment, han estat destacades a les principals portades dels diaris nacionals, però també als internacionals.

Pel que fa als diaris esportius, l’Esportiu de Catalunya titula ”La lliguen”. Mundo Deportivo, per la seva banda, obre amb “Campions” i assegura que “el Barça deixa clar qui és el millor del campionat”. L’Sport opta per una Lliga “Merescudíssima” que s’ha guanyat de manera gran. Marca i As titulen “La Lliga de Lucho” –amb referència al Pitxitxi Luis Suárez– i “Triomf a Granada”, respectivament.

Els diaris generalistes també destaquen a les seves potades l’hegemonia del Barça a la Lliga. La Vanguardia destaca que el Barça confirma el seu domini amb el sisè campionat en vuit anys i titula “De Lliga en Lliga”, mentre que El Periódico, en la mateixa línia, obre amb “Lliga reconquistada”. L’Ara ho fa amb un “Aquest any també”, i El Punt-Avui, amb “Per rematar-ho, un hat-trick”.

De la Lliga blaugrana, però, també se n’ha fet ressò la premsa de l’Uruguai amb la gran temporada de Luis Suárez. D’aquesta manera, El Observador titula “Campió i Pitxitxi”, mentre que El Tiempo opta per “El Barça campió de la mà de Luis Suárez”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut