Aquest dilluns, vine a la celebració del doblet al Camp Nou!

Aquest dilluns, vine a la celebració del doblet al Camp Nou!

La festa, que també homenatjarà el futbol formatiu i els equips d’handbol i hoquei, començarà a les 21.15 hores i els assistents hauran de portar una entrada gratuïta que es podrà recollir a Taquilles

Aquest dilluns al Camp Nou tindrà lloc la celebració del doblet aconseguit pel primer equip de futbol durant la temporada 2015/16, una nova fita històrica que serà motiu de festa amb tots els socis i aficionats. A partir de les 21.15 hores començarà la cerimònia de celebració, a la qual estan convidats tots els barcelonistes.

Com s’hi pot assistir?

Tots els socis i aficionats que desitgin assistir a l’Estadi, inclosos els nens, hauran de portar una entrada gratuïta que prèviament hauran recollit a les instal·lacions del Club.

Aquestes localitats es podran recollir en 31 punts de distribució a les taquilles del Club de l’accés 15 i de Gol Nord, des de les 8 hores de dilluns i fins que s’exhaureixin. Els socis tenen habilitades les taquilles de l’accés 15, des de les 8 a les 13 hores en exclusivitat, per recollir aquestes invitacions. El públic en general, sempre que n’hi hagi disponibilitat, les podrà recollir, a partir de les 8 hores, a les taquilles de Gol Nord, i també a partir de les 13 hores a les taquilles de l’accés 15.

Cal recordar que l’accés al recinte del Camp Nou no es podrà fer amb vehicle, ni el públic en general ni els socis que disposin d’abonament de pàrquing de temporada.

A continuació detallem el desenvolupament de la festa:

  • 19 hores: Obertura dels accessos de les instal·lacions del Club i de les portes del Camp Nou per a l’entrada del públic amb invitació
  • 19.30 hores: Animació
  • 21.15 hores: Homenatge al futbol formatiu
  • 21.35 hores: Homenatge a l’hoquei patins
  • 21.45 hores: Homenatge a l’handbol
  • 21.55 hores: Inici de la cerimònia de celebració del doblet de primer equip de futbol


Per a aquells que no puguin assistir al Camp Nou, cal saber que a travès del web oficial del Club es podrà seguir la festa en streaming, a temps real, així com des de totes les xarxes socials del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut