La premsa elogia el doblet blaugrana

La premsa elogia el doblet blaugrana

Els principals diaris lloen la victòria del FC Barcelona a la final de la Copa del Rei davant el Sevilla

El FC Barcelona ha escrit una nova pàgina a la història del futbol, conquerint la segona Copa del Rei consecutiva i la 28a de la seva història. Un títol que reafirma l’hegemonia blaugrana en aquesta competició, en la qual ha aixecat el trofeu en quatre de les darreres vuit edicions. Aquest diumenge es va aconseguir després de guanyar 2-0 al Sevilla, en un heroic triomf després de jugar una hora amb un menys i sense el lesionat Luis Suárez.

Pel que fa als diaris, l’Esportiu de Catalunya titula “Estel·lar”. L’Sport opta per “Herois!” i assegura que “el Barça aconsegueix un doblet històric després d’una exhibició èpica”. Per la seva banda, Mundo Deportivo  qualifica la gesta del Barça com “èpica”, afegint que es tracta d’un “doblet màgic”. Marca dedica la portada a Iniesta: “Rei Iniesta”, recordant la gran exhibició del migcampista manxec, mentre que l’As recorda que “el doblet ha estat pel Barça”.

La premsa generalista també dedica un espai a recordar la victòria del conjunt de Luis Enrique al Vicente Calderón. La Vanguardia obre amb un “Barça estel·lar”, mentre que El Periódico destaca l’esforç blaugrana titulant “Doblet d’orgull”. L’Ara ho fa recordant l’exigent partit que va tenir el Barça: “Victòria èpica” i amb una imatge de celebració d’un dels dos gols blaugranes, i El Punt-Avui amb “Doblet estel·lar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut