Local

Matías Pascual seguirà al Barça Lassa fins al 2020

El totterreny argentí, de 26 anys, seguirà quatre temporades més defensant la samarreta blaugrana

El FC Barcelona Lassa i Matías Pascual han arribat a un acord per a la continuïtat del jugador argentí a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2020. L'actual contracte finalitzava aquest 30 de juny i el nou acord és per a quatre temporades.

Pascual, de 26 anys, va arribar al club blaugrana a l’estiu del 2013, ha guanyat un total d'11 títols, i aquest curs ha marcat 28 gols amb el Barça Lassa en totes les competicions oficials.

Tres anys d'èxits

Matías Pascual va arribar al Barça Lassa a l'estiu del 2013 procedent del Liceo de la Corunya. En la seva primera temporada ja va tastar la victòria amb la consecució de la Supercopa, l'OK Lliga i la Lliga Europea i, a poc a poc, la seva incidència dins de l'equip va anar creixent.

El curs 2014/15 va aconseguir quatre títols, entre els quals hi ha una altra Lliga i una altra Lliga Europea, mentre que aquesta temporada 2015/16 Pascual ha estat bàsic per aconseguir quatre títols més: Copa Continental, Supercopa d'Espanya, Lliga i Copa del Rei.

Màxima polivalència

No es pot definir una posició per a Matías Pascual. L'argentí rendeix tant en posicions defensives com a l'atac. Bona prova d'aquesta polivalència són els 28 gols que ha aconseguit aquesta temporada, 20 dels quals a l'OK Lliga, i que són el seu màxim amb el club blaugrana. Les pròximes quatre temporades Pascual continuarà sent un jugador cabdal per al Barça Lassa.

Més notícies aquí