L’Eurocopa 2016 ja és aquí

L’Eurocopa 2016 ja és aquí

Fins a vuit jugadors del FC Barcelona intentaran aconseguir el títol amb les seves seleccions en una cita esportiva que es disputarà a França entre el 10 de juny i el 10 de juliol

Ara sí, comença un dels esdeveniments més grans de l’estiu. Perquè l’Eurocopa 2016, la més completa dels últims temps, aixeca el teló aquest vespre a l’Stade de France, a París, amb la cerimònia inaugural i el partit entre l’amfitriona, França –que acull la competició per tercera vegada a la seva història–, i Romania (21 h).

A partir d’aquí, 24 seleccions, que des del 10 de juny i fins al 10 de juliol seran el centre d’atenció futbolístic, lluitaran per aconseguir l’estimat trofeu. Per primera vegada la lluita serà més llarga, amb un total de 51 partits, en un esdeveniment mundial que ha patit un creixement de participants –de 16 a 24.

La primera criba

Fins a vuit blaugranes intentaran arribar al més lluny possible i proclamar-se campions. Amb la selecció espanyola, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets intentaran revalidar el títol que ja van aconseguir l’any 2012 i el 2008. Els de Vicente del Bosque han caigut al grup D de la fase de grups, amb la Croàcia de Rakitic i la Turquia d’Arda Turan, conjunt que torna a la competició després de perdre’s l’edició del 2012.

Per la seva part, Ter Stegen, amb Alemanya, i Vermaelen, amb Bèlgica, participaran en la seva primera Eurocopa, tots dos amb l’objectiu de guanyar-la. Perquè les dues seleccions ocupen posicions avançades en el rànquing de favorites.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut