Leo Messi reapareix amb l’Argentina amb un hat-trick

El ‘10’ blaugrana, que va sortir des de la banqueta, va liderar la golejada (5-0) de l’‘albiceleste’ contra Panamà amb tres gols en 20 minuts

L’Argentina va aconseguir aquesta matinada la segona victòria de la Copa Amèrica Centenari contra el combinat de Panamà. I ho va fer gràcies, en gran part, a l’aportació de Leo Messi. El crac blaugrana, que no va poder participar en el duel inaugural contra Xile, va començar el partit a la banqueta –el també blaugrana Mascherano va jugar els 90 minuts– i va substituir Augusto al minut 61 amb un ajustat 1-0 al marcador, amb gol d’Otamendi. El 10 només va necessitar sis minuts per inaugurar el seu caseller golejador particular a la competició. Va aprofitar un mal refús en defensa per batre el porter i fer pujar el 2-0.

L’Argentina ja tenia el seu líder sobre la gespa, i amb ell va completar la golejada. Deu minuts després d’estrenar-se, Messi va repetir amb una de les seves grans especialitats. Amb un llançament de falta directa precís va aconseguir el 3-0 que sentenciava el triomf del combinat de Gerardo Tata Martino. Però encara n’hi hauria més. El 10 argentí, a les acaballes del matx, va retallar el seu defensor a l’interior de l’àrea i va completar el hat-trick. Agüero, ja en temps de descompte, completaria la maneta argentina contra Panamà que situa l’albiceleste com a líder en solitari del grup D de la Copa Amèrica.

Xile i Bravo s’estrenen

Després de caure en el primer partit del campionat contra l’Argentina, el combinat de Xile, capitanejat pel blaugrana Claudio Bravo, va estrenar el seu caseller en superar Bolívia per 2-1. Arturo Vidal va avançar els xilens, Campos va empatar el duel i de nou Vidal, des del punt de penal en temps de descompte, va donar els tres punts a l’equip dirigit per l’exblaugrana Juan Antonio Pizzi.