Visita a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona

Visita a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona

Pierre Oriola, Kevin Pangos, Kyle Kuric, Seraphin, Aleix Font i Pau Ribas han visitat els infants ingressats al centre

Aquest matí, jugadors del Barça Lassa de bàsquet han canviat les vambes i el parquet del Palau per les plantes pediàtriques de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. Joan Bladé, directiu responsable de la secció, i Antonio Tombas, membre del Patronat de la Fundació, han acompanyat l’equip en aquesta visita.

Els homes de Pesic han passat una jornada agradable amb els infants ingressats i les seves famílies. Els jugadors blaugrana han xerrat i regalat somriures als qui més ho necessiten en una jornada plena de regals, autògrafs i fotografies per immortalitzar moments únics.

La visita, emmarcada dintre del programa Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació, i de la iniciativa solidària 'Nadal tot l'any' té com a objectiu fomentar el benestar emocional dels nens i nenes hospitalitzats mitjançant el reforç d'emocions positives. Amb aquestes visites es busca desenvolupar la capacitat d'adaptació dels infants i la seva imaginació i il·lusió perquè l'estat emocional i un entorn favorable tenen un paper clau en l'eficàcia del tractament i en la millora dels processos de recuperació dels infants.

Alegria i sorpresa

L’ala-pivot de Tàrrega Pierre Oriola ha destacat la importància d’aquestes visites, tant per als nens com per als jugadors: “Que puguem posar el nostre granet de sorra per ajudar els nens ingressats és molt especial per a tots”, ha explicat. “Veure l’alegria i la sorpresa dels nens quan entrem a l’habitació és el més bonic”, ha ressaltat Oriola.

En la temporada actual, aquesta és la quarta visita de les seccions professionals del FC Barcelona a diferents hospitals de la demarcació de Barcelona i la segona de l'equip de bàsquet. Al mes de desembre passat la plantilla ja va visitar l’Hospital Sant Joan de Déu. Anteriorment, el Barça Lassa de futbol sala també va visitar l’Hospital de Nens de Barcelona, i la secció d'hoquei patins havia visitat l'Hospital Germans Trias de Badalona.

2019-02-25_BASQUETVISITAHOSPITAL_15
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut