Un Clàssic per decidir el campió de Lliga

Un Clàssic per decidir el campió de Lliga

El Barça Lassa rep aquest dimecres el Reial Madrid al Palau en el primer assalt de la gran final de la Lliga Endesa (20.30 hores, Teledeporte i Canal+ Deportes)
És l’hora de la veritat. El play-off de la Lliga Endesa assoleix el seu clímax amb la disputa de la final. Cara a cara, el Barça Lassa i el Real Madrid, enguany amb el factor pista a favor dels blaugranes. El d’aquest dimecres serà el cinquè enfrontament d’aquesta temporada entre ambdós conjunts i, fins ara, el balanç ha estat favorable als de Xavi Pascual (3-1). El Reial Madrid es presenta al Palau com el millor atac de la competició (amb més de 90 punts de mitjana per partit), però davant tindrà la millor defensa de la Lliga, ja que el Barça Lassa no permet que els seus rivals anotin més de 70 punts de mitjana per matx.

La d’aquesta temporada serà la cinquena final consecutiva entre tots dos equips i, de moment, les victòries s’han alternat. El Reial Madrid disposa de jugadors amb molt talent individual i això permetrà veure duels espectaculars en totes les posicions de la pista. En el que ha transcorregut de play-off, Llull, Rodríguez, Carroll i Ayón han estat els grans protagonistes del conjunt blanc. Pel que fa al Barça Lassa, cal destacar el rendiment de Tomic i de Satoransky, sense oblidar el bon paper de jugadors com Samuels, Oleson, Perperoglou i Abrines, entre d’altres. De fet, els blaugranes arriben a la cita en un bon estat de forma i confien en el factor Palau per sumar el primer punt d’una sèrie apassionant. Que comenci l’espectacle! 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut