Local

Claudio Bravo també jugarà la final de la Copa Amèrica 2016

La selecció xilena ha derrotat Colòmbia a les semifinals i, contra l’Argentina, reeditarà el partit decisiu de l’anterior edició de la competició

Per segon any consecutiu a la Copa Amèrica, hi haurà una final entre l’Argentina i Xile. Traduït en clau blaugrana, entre Messi-Mascherano i Claudio Bravo. Perquè aquesta matinada, la selecció xilena també ha fet la feina contra Colòmbia (0-2) i tindrà l’oportunitat de defensar el títol que ja va guanyar en l’edició del 2015.

El conjunt xilè s’ha classificat per a la final gràcies al joc mostrat durant els primers 11 minuts del duel contra Colòmbia, en què Charles Aránguiz (6’) i José Pedro Fuenzalida (11’) han fet els dos gols que han sentenciat aquesta semifinal. El rival no ha pogut reaccionar a aquest inici demolidor, menys encara amb deu jugadors després de l’expulsió de Carlos Sánchez a l’inici del segon període. Tampoc ha ajudat a l’espectacle l’aturada de més de dues hores que ha patit el partit arran d’una forta pluja.

A la represa, la Xile capitanejada per Claudio Bravo, que ha estat titular i ha jugat els 90 minuts, ha aconseguit mantenir el resultat que la porta a una nova final, només dotze mesos després d’haver aconseguit el seu primer títol continental, també contra l’Argentina.