FC Barcelona Lassa – Dynamo Moscou: Segueixen intractables (3-2)

Tres grans gols de Lozano, Dyego i Saad a pilota aturada permeten als blaugranes sumar la seva segona victòria de la Futsal International Cup

El Barça Lassa de futbol sala lidera el grup A de la Futsal International Cup després d’aconseguir la segona victòria a la fase de grups. Aquest dissabte ha superar per 32 al campió rus, el Dynamo Moscou. Lozano, Dyego i Saad han estat els golejadors d’un Barça que ha estat superior, però que ha hagut de patir en els instants finals després que del 3-0 es passés al 3-2.

La igualtat ha marcat l’inici del partit amb alternances a les dues porteries. Era un anada i tornada constant, però sense ocasions clares de gols. A mesura, però, que han anat passant els minuts el Barça ha anat agafant el control i ha assetjat la porteria del campió rus. El més insistent per part blaugrana era Wilde que ho intentava des de totes bandes, però els seus xuts eren rebutjats per una defensa ben posicionada. Qui ha estat el gran protagonista d’aquests primers 20 minuts ha estat el porter Poddubny que ha fet fins a sis aturades de mèrit i ha salvat al seu equip.

La superioritat blaugrana no s’ha vist reflectida en el marcador i els russos s’han animat en tasques ofensives. Però Paco Sedano ha estat també a l’alçada i ha estat atent a les arribades russes. Abans del descans una gran jugada entre Dyego i Lin hauria pogut fer pujar el primer gol al Barça, però el retall de Lin sobre el porter no ha acabat en gol.

Pissarra blaugrana, letal

El que havia estat impossible durant els primers 20 minuts, s’ha resolt en el primer minut de joc de la represa. Sergio Lozano ha marcat el primer gol de la nit en una acció de jugada d’estratègia. Aquesta ha estat la gran aliada dels de Marc Carmona que han aniquilat al rival amb dos gols més, també a acció aturada. La pissarra ha funcionat uns minuts més tard i Dyego ha marcat un autèntic golàs per demostrar la seva qualitat. Marc Tolrà l’ha posada al segon pal i Dyego l’ha engaltat de manera potent impossible per al porter. Per acabar de rematar, una altre vegada Tolrà ha estat l’assistent i aquest cop Saad ha estat l’encarregat d’enviar una fuetada al fons de la xarxa. Era el 3-0 i pràcticament la sentència del duel.

Patiment final

El Dynamo Moscou que ha fet sortir el porter jugador ha retallat diferències mitjançant Pula. I a tres minuts per al final, Nando ha fet el 3-2. Abans, però, amb tot l’equip rus bolcat a l’atac Sergio Lozano hauria pogut fer el 4-1 que hagués sentenciat el duel per complert, però la pilota ha picat al pal. Els últims minuts han estat d’assetjament rus a l’àrea blaugrana, però els de Carmona ben posicionats defensivament no han permès l’empat i s’han emportat la segona victòria del torneig. Diumenge a les 20 hores tercer enfrontament per tancar la lligueta i buscar les semifinals.