Tasisat Daryaei - FC Barcelona Lassa: Debut amb victòria en un gran partit de Wilde (2-4)

Tres gols del brasiler, i un de Lin, més una gran actuació de Cristian a la porteria blaugrana donen als de Marc Carmona el primer triomf a la Futsal International Cup

Bon inici del FC Barcelona Lassa de futbol sala en la fase de grups de la XV Futsal Intercontinental Cup. Els de Marc Carmona han derrotat el Tarsisat Dayaei, el campió de l'Iran (2-4), i sumen el seu primer triomf en el Grup A, gràcies a l'encert del pivot brasiler Wilde, amb tres gols, un més de Lin i l'extraordinari partit de Cristian.

Perquè malgrat que els blaugranes s'han avançat en el marcador, i han arribat a tenir un 1-3 a favor, el porter blaugrana ha estat un dels artífexs del triomf, especialment en la segona meitat, amb aturades de gran mèrit que han impedit que el Tarsisat fes més gols. Ell i Wilde, autor d'un hat-trick, el primer dels quals ha arribat quan només havien passat 13 segons de l'inici, després d'una passada de Saad (0-1, 1').

En un inici molt elèctric del Barça, Lozano ha estat a punt de marcar i Bateria ha enviat la pilota al pal, però de nou ha estat Wilde l'encarregat d'ampliar la distància, amb un xut potent que ha sorprès Nazari (0-2, 14').

Excel·lent Cristian

Just abans del descans, Abbasi, amb un bonic xut amb la dreta per l'escaire, ha aconseguit moure el marcador (1-2, 19'), en l'única ocasió de perill dels iranians. I si fins al moment Cristian no havia tingut feina, la segona part ha estat totalment diferent. Amb el gol, el Tasisat ha augmentat la intensitat defensiva i ofensiva a la recerca de l'empat i ha tingut un parell d'ocasions clares de perill. Però, a poc a poc, Cristian ha anat apareixent, primer davant Vafaei i després davant Hajbandeh, però també davant Abbisi.

Lin ha pogut obrir una mica més la bretxa al marcador, després de rematar una centrada de Tolrà (1-3, 25'), però Shamsaei ha tornat a reduir diferències amb una falta directa (2-3, 27') . El Tasisat Daryaei, malgrat tot, s'ha vist frenat en el tram final gràcies a l'actuació de Cristian, i Wilde ha arrodonit la seva nit després d'agafar un rebuig i marcar el seu tercer gol (2-4, 34'), el quart del Barça i el que ha sentenciat aquest primer partit de la Futsal International Cup.