Ja es coneixen els dos equips guanyadors de la campanya ‘Juga al Camp Nou’

Ja es coneixen els dos equips guanyadors de la campanya ‘Juga al Camp Nou’

Els conjunts anomenats ‘YUL’ i ‘Los em ci mosos’ han aconseguit el major número de seguidors i, per tant, són els que el proper 7 de juliol jugaran un partit de futbol a l’Estadi

La campanya del FC Barcelona ‘Play at Camp Nou’ (Juga al Camp Nou) ja té guanyadors. Després de 15 dies de competició online, els equips ‘YUL’ i ‘Los em ci mosos’ han estat els conjunts que han aconseguit un major número de seguidors i, per tant, els escollits per venir a l’Estadi i poder jugar sobre la gespa d’un dels camps més importants d’Europa.

Aquests dos grups, un espanyol i l’altre mexicà, han estat els guanyadors d’un concurs que va començar el 7 de juny i que es va tancar el passat 21 de juny. La campanya #PlayatCampNou consistia en crear un equip de futbol 11 amb amics o amigues, tots majors d’edat, registrar-se i anar sumant seguidors, a través de compartir l’experiència a través de les diferents xarxes socials.

La data del partit

Ja amb els dos finalistes, el partit es disputarà el proper 7 de juliol al Camp Nou, amb els costos del transport i l’allotjament de dos nits a càrrec del FC Barcelona. A més, els 22 integrants rebran l’equipament oficial del FC Barcelona, amb la samarreta, els pantalons i les mitxes, per a la disputa del duel.

Els números globals de l’acció

Aquesta iniciativa ha arribat a un total de 244 països del món, que han format 53.728 equips, dels que només dos han pogut assolir el premi. Entre tots els conjunts inscrits, han acabat sumant un total de 102.362 seguidors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut