FC Barcelona Lassa – Al Rayyan: Golejada de consolació (6-1)

Els blaugranes s’han imposat amb claredat gràcies als gols d’Aicardo (2), Lin (2), Esteban i Wilde, i acaben la Intercontinental Cup en tercera posició

És el partit que mai ningú no vol jugar, però el Barça Lassa ha demostrat orgull i caràcter per imposar-se en la final de consolació de la Intercontinental Cup. Després del cop moral de caure per penals en el duel semifinals, els homes de Marc Carmona s’han refet i han golejat l’Al Rayyan qatarià (6-1). En un partit molt complet, els gols d’Aicardo (2), Lin (2), Esteban i Wilde han donat la tercera plaça de la competició al conjunt blaugrana, que d’aquesta manera tanca ja la temporada.

La primera part ja ha deixat el partit molt encarrilat. Els gols d’Aicardo, Lin i Esteban han fet justícia al joc que s’ha vist sobre el parquet. El gadità ha inaugurat el marcador en el minut 5, i Lin ha ampliat l’avantatge culer en aprofitar el refús d’una clara ocasió del mateix Aicardo. El jove Esteban, que com Ferran Plana han comptat amb molts minuts, ha fet el 3-0 just abans del descans en definir a la perfecció un contraatac.

Joc vistós i gols

En tornar dels vestidors l’Al Rayyan ha tingut una vocació ofensiva més clara. Fruit d’això ha tingut algunes ocasions, però entre els pals i Cristian han evitat el gol. Amb un joc molt dinàmic per part dels dos equips, s’ha vist un partit més atractiu, i Lin, de penal, ha ampliat encara més el marcador. El conjunt qatarià, però, ha retallat distàncies amb un gol en pròpia porteria de Saad en un servei de banda.

El tram final ha estat mogut. El Barça Lassa ha enviat dos xuts a la fusta, i l’Al Rayyan també s’ha apropat amb perill a la porteria de Cristian. Amb els qatarians jugant amb porter-jugador, Wilde ha aprofitat una errada en la sortida per marcar amb un xut subtil el 5-1, i ja a les acaballes Aicardo ha completat el seu doblet amb un xut directe de falta. Amb el 6-1, el Barça Lassa diu adéu a la temporada 2015/16 amb un premi de consolació.