Guanyen i miren cap amunt

El Barça masculí va imposar-se al Tenis (3-1) i el femení va superar al San Fernando per la mínima (0-1)

Recital tàctic del conjunt dirigit per Oriol Torras en el partit disputat el passat dissabte al Pau Negre. La regularitat que el tècnic blaugrana buscava en la prèvia, la va trobar sobre el terreny de joc davant el Tenis en un partit vital per a les aspiracions dels blaugranes per mantenir la categoria.

“Hem demostrat que quan som capaços de jugar al nostre màxim nivell durant 65 minuts podem guanyar a qualsevol equip” assegurava Torras després de la victòria per 3-1 davant dels de Santander.

Tot i que els blaugranes van patir més del compte per no rematar la feina en la primera part (2-0 al descans), Fergus Dun va sentenciar l’enfrontament amb el tercer gol blaugrana que va retornar la tranquil·litat al Pau Negre, després que els visitants es situessin a només un gol d’avantatge.

Aquesta victòria dona aire al conjunt català que guanya una plaça a la classificació situant-se setè, amb 13 punts, a només dos punts del CD Terrassa.

El femení també guanya

D’altra banda l’equip dirigit per David Salsench també va sumar tres punts en el partit disputat aquest cap de setmana al camp del San Fernando. Les blaugranes va superar el conjunt de Cadis per la mínima gràcies al gol de Sandra Monje en el minut 18 de partit.

El Barça femení es situa ara en cinquena posició amb 19 punts a cinc de l’Universidad de Sevilla que és quart a la classificació.