Derrota sense conseqüències

El Barça de bàsquet femení cau davant l’Arxil però manté les posicions de play off

Ensopegada del Barça dirigit per Isaac Fernández que no va poder superar un Arxil capaç de reaccionar i sortir del Pavelló Juan Carlos Navarro amb la victòria. El partit, lluny de ser un monòleg visitant, va començar molt bé per als interessos del Barça que va arribar a superar els 10 punts d’avantatge en els primers dos períodes. Al descans, les blaugranes dominaven per 38-29, un resultat que es va escurçar en els últims minuts del segon temps i que va permetre a l’Arxil mantenir-se amb vida.

L’efectivitat de 3 sentencia al Barça

A la represa les visitants van plantejar una defensa zonal que no va impedir que les blaugranes circulessin la pilota per acabar trobant tirs còmodes. Per contra, el sistema defensiu sí que va obligar al Barça a llançar de tres en un dia en el qual l’efectivitat des de més enllà de la línia de 6,75 metres no va ser de les millors: 10 encerts de 27 intents.

Les visitants van aprofitar els problemes en atac de les catalanes que van veure com poc a poc l’Arxil va passar a situar-se 10 punts per sobre. Tot i els intents del Barça per reaccionar -Boleda i Dixon a cop de triples van situar a les blaugranes a dos punts- l’Arxil va acabar emportant-se la victòria per 69-78.

Tot segueix igual

Aquesta és la sisena derrota de la temporada per al Barça d’Isaac Fernández que segueix en quarta posició. De fet, les blaugranes ja fa set setmanes que es troben entre les quatre primeres, una situació que s’allarga des de la jornada número 13.

A més, les de Sant Feliu de Llobregat segueixen amb un millor registre que el de la temporada passada a aquestes alçades de campionat. Ara fa un any, el Barça dirigit per Mateo Rubio era cinquè amb una derrota més que les que porta enguany el conjunt de Fernández (13-6).