Penyes Futbol Games, inscripcions obertes!

Penyes Futbol Games, inscripcions obertes!

Els més joves ja es poden inscriure al torneig de futbol per videojoc

Com ja és tradició, els més joves seran protagonistes el dia 10 d’agost a la tarda. Just abans del LI Trofeu Joan Gamper, l’Auditori 1899 serà l’escenari del Penyes Futbol Games, que enguany arriba a la seva cinquena edició. Els tres primers classificats rebran importants premis i, a banda de la competició, també hi haurà una zona de pràctica lliure.

Cada participant podrà dirigir el Barça per portar-lo a la glòria amb aquesta competició de futbol de videojoc, i aixecar el títol final de campió del Penyes Futbol Games. Les inscripcions estan obertes al formulari que us facilitem a continuació, amb la resta d’activitats que tindran lloc els dies 9 i 10 d’agost.

Tots els participants, un cop acreditats, rebran dues invitacions pel partit del Gamper i una bossa amb marxandatge i records del FC Barcelona

Premis

El sistema de competició constarà primer d’una fase de grups, per passar després a eliminatòria directa. Els tres primers classificats rebran premis molt temptadors, que us detallem a continuació:

1r Classificat:

Trofeu de guanyador i una samarreta oficial del FC Barcelona signada per un jugador del primer equip, i dues invitacions per un partit al Camp Nou a designar pel Club.

2n Classificat:

Trofeu de segon classificat, una pilota signada per un jugador del primer equip i dues invitacions pel Museu.

3r Classificat:

Trofeu de tercer classificat i una pilota signada per un jugador del primer equip.

 

No hi podeu faltar, les inscripcions estan obertes fins el 4 d’agost!

 

Feu click al botó inferior per tramitar la inscripció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut