Toni Garcia, nou director tècnic de l’handbol formatiu

Toni Garcia, nou director tècnic de l’handbol formatiu

Després de la seva etapa al FC Barcelona com a entrenador de les categories inferiors d’handbol entre el 2002 i el 2008, el fins ara entrenador del Tolosa tornarà al Club després de vuit anys

Aquest dissabte s’ha fet oficial la nova incorporació de Toni Garcia com a nou director tècnic de l’handbol formatiu del FC Barcelona. D’aquesta manera, Garcia torna al club blaugrana, en què va ser entrenador de les categories inferiors de l’handbol entre els anys 2002 i 2008. Després de vuit anys treballant fora del Club, primer com a tècnic del Fraikin Granollers (2008-2014) i després com a entrenador del Tolosa a la Lliga francesa (2014-2016), Toni Garcia tornarà a treballar amb l’actual tècnic del primer equip del FC Barcelona Lassa d’handbol, Xavi Pascual, i també amb el mànager de la secció, David Barrufet. En aquest cas, però, com a responsable de l'handbol formatiu.

Per a Garcia el seu retorn a l’entitat blaugrana significa “una satisfacció enorme”. Sobretot, pel fet que Xavi Pascual hagi tornat a comptar amb ell per a aquest projecte després d’haver treballat junts durant un període curt de temps en el passat al FC Barcelona. “Em fa una il·lusió especial tornar al Club i tornar a treballar amb en Pascual i fer-ho també amb en David Barrufet”, ha afirmat Garcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut