Una temporada sense recompensa

Una temporada sense recompensa

El FC Barcelona Lassa va començar la temporada amb la Copa Catalunya, es va estancar a les semifinals de la Copa del Rei i de la Copa d’Espanya i es va quedar a un pas d’aconseguir el títol de la LNFS

El treball fet al llarg de la temporada no ha tingut recompensa. La confiança d’aconseguir la Copa Catalunya i les ganes de celebrar algun títol important han permès als de Marc Carmona competir fins al final. Els blaugranes han disputat la final dels play-offs pel títol de la LNFS i dues semifinals, la de la Copa del Rei i Copa d’Espanya. Malgrat tot l’esforç, no ha estat possible alçar-se amb cap d’aquests títols i Marc Carmona s’acomiada del FC Barcelona de futbol sala amb una temporada poc exitosa.

Copa Catalunya

El FC Barcelona de futbol sala va celebrar el primer títol de la temporada després d’un partit intens davant el Catgas Energia Santa Coloma. Els de Marc Carmona van aconseguir la Copa Catalunya en imposar-se 2-4 amb gols de Saad, Wilde i un doblet de Sergio Lozano.

Lliga LNFS

El camí del FC Barcelona Lassa a la Lliga va ser constant amb l’únic objectiu de recuperar un títol que les últimes dues temporades s’havia escapat. L’equip dirigit per Carmona va quedar com a segon classificat a la Lliga regular. Tot i no poder seguir el ritme d’un Inter Movistar que només va perdre dos partits i en va empatar un, va acabar la Lliga amb 157 gols, un rècord de Club a la LNFS.

Només cinc partits perduts durant la fase regular van permetre al Barça classificar-se per als play-offs sense problemes. Els quarts de final, contra el Catgas Energia Santa Coloma, i la semifinal disputada contra el Magna Navarra, es van solucionar per la via ràpida. Un cop arribats a la final, davant l’Inter Movistar, el FC Barcelona Lassa va perdre els dos primers partits i van creure en el factor Palau per remuntar l’eliminatòria. Tot i vèncer en el tercer partit, l’Inter Movistar es va proclamar campió i totes les esperances per aconseguir un segon títol es van esvair.

Copa del Rei

Els blaugranes van caure derrotats a les semifinals d’una Copa del Rei que semblava que acabaria sent blaugrana. Un cop derrotat el Magna Navarra per 4-1 i el Peníscola per 6-2, van caure davant el Palma Futsal, que es va imposar al Barça. El primer partit va acabar amb 1-2 en contra del Barça, i a la tornada no van poder superar el conjunt balear i van dir adéu a la competició copera. 

Copa Intercontinental

L’expedició blaugrana a la Copa Intercontinental va finalitzar a semifinals, on va perdre a la tanda de penals (1-3) davant el Magnus Futsal, després que el partit acabés en empat a tres. L’equip de Marc Carmona, va quedar tercer a la competició després de guanyar per 6-1 a l’equip qatarià, Al Rayyan. Durant la primera fase, els blaugrana van classificar-se com a primers de grup, amb dos partits guanyats i un empatat. El FC Barcelona Lassa sortia reforçat de la primera etapa ja que va ser l’únic equip invicte a la fase de grups i el més golejador amb 10 dianes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut