Darrera entrega d’insígnies d’or per als socis del 1965

Darrera entrega d’insígnies d’or per als socis del 1965

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner han estat presents al vintè acte de la temporada que ha distingit els socis amb 50 anys de vinculació barcelonista.

La darrera sessió dels actes de lliurament de les corresponents insígnies d’or a tots aquells socis que l’any passat van complir 50 anys de vinculació al FC Barcelona ha tingut lloc aquest vespre a l’Auditori 1899 amb la presència del president Josep Maria Bartomeu, que ha estat acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus.

Aquesta ha estat la vintena entrega d’insígnies d’or d’una temporada en la qual el nombre de socis que l’havien de rebre era de 1.820, una xifra molt més elevada que els anys anteriors.

Davant una seixantena de socis, molts dels quals acompanyats de familiars i amics, Josep Maria Bartomeu s’ha referit a l’actual fortalesa del Club, tant a en l’àmbit esportiu com en l’econòmic i el patrimonial, però ha recordat que no sempre ha estat així: “Revisant la història, ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer socis, eren moments molt difícils, eren temps de dictadura a l’Estat i el Club vivia immers en una crisi econòmica i esportiva en què es va viure una temporada en blanc”.

El president del Barça ha agraït la fidelitat i el suport rebut dels socis presents. “Avui celebrem els vostres 50 anys com a socis, i per això us vull felicitar i donar les gràcies. En aquell moment de crisi vosaltres vau ser valents i vau ajudar a l’evolució d’un Club que ara gaudeix d’una situació davantera i amb un projecte engrescador com l’Espai Barça, que hem de fer per al futur de l’Entitat i per a les joves generacions de barcelonistes”, ha afirmat Bartomeu.

Al llarg de l’acte, Josep Maria Bartomeu ha anat fent entrega de les seves distincions a tots els socis presents, que han recollit la seva insígnia acompanyats majoritàriament dels seus familiars i que han tingut l’oportunitat d’intercanviar unes paraules amb el president del FC Barcelona i amb el vicepresident Jordi Cardoner. Entre els socis que han recollit avui la seva insígnia d’or s’han pogut veure el perruquer Lluís Llongueras i Joan Estrada, home vinculat al teatre i agent de bàsquet, que ha pujat acompanyat de l’exjugador i exentrenador del Barça Manolo Flores.

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada han rebut la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut