Georgios Bartzokas: “Qualsevol voldria entrenar el Barça”

Georgios Bartzokas: “Qualsevol voldria entrenar el Barça”

El nou tècnic blaugrana arriba al Barça Lassa després d’entrenar el Lokomotiv Kuban assegurant que “és un honor seure en aquesta banqueta”

Georgios Bartzokas ha arribat aquest dimarts a Barcelona per ser presentat com a entrenador del primer equip de la secció de bàsquet. El que serà el nou tècnic del Barça Lassa les properes tres temporades ha elogiat el Barça: “És el millor club del planeta, conegut arreu del món”. A més, ha afegit que “és un gran honor formar part  del FC Barcelona” i que “qualsevol voldria entrenar el Barça”.

L’exentrenador del Lokomotiv Kuban va aconseguir sorprendre el Barça als quarts de final de l’última edició de l’Eurolliga i es va classificar per a la Final Four. El fitxatge de Bartzokas pel FC Barcelona, tal com ha apuntat ell mateix, “no ha estat fàcil, ja que tenia contracte en vigor al Lokomotiv”. No obstant això, arriba al Barça content per ell i per la seva família.

Finalment, Bartzokas, que substituirà Xavi Pascual a la banqueta del Barça Lassa, ha volgut  destacar especialment tot el treball fet pel tècnic català durant aquestes últimes temporades. Guanyador de l’Eurolliga amb l’Olympiacos el 2013, i expert a maximitzar el rendiment dels seus jugadors, ha volgut remarcar que “tenim molta feina per endavant, perquè el Barça ha de jugar un bàsquet atractiu, guanyar títols i formar jugadors. Són tres pilars del Club”.

A continuació, les declaracions del directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé:

“És l’entrenador que el Barça necessita. Compleix els objectius del Club i estic convençut que serà un gran entrenador per a l’equip”.

“Tots estem molt agraïts, tant ell com nosaltres hem fet un gran esforç perquè estigui aquí”.

“Ell va fer molt bona feina al Lokomotiv, i que ens eliminés a nosaltres és un fet anecdòtic. Ara només cal mirar endavant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut