Pau Bargalló afronta el seu debut a l’Europeu

Pau Bargalló afronta el seu debut a l’Europeu

El fitxatge del Barça Lassa s'estrena aquest dilluns amb la selecció espanyola en la competició que es disputa a Portugal

Pau Bargalló viurà aquest dilluns el seu debut en un Europeu. El jove jugador de 22 anys és blaugrana des del passat dijous 7 de juliol -quan va anunciar-se la seva incorporació al Barça Lassa- i aquesta setmana esdevé l’únic representant barcelonista a la localitat portuguesa d’Oliveira d’Azeméis, on es disputa la màxima competició continental de seleccions.

El jugador de Sant Sadurní d’Anoia és un dels representants del canvis que ha promogut l’exentrenador blaugrana Quim Paüls en la selecció espanyola, amb l’objectiu de recuperar el títol que es va escapar a Alcobendas l’any 2014. Fins ara, Bargalló havia estat internacional en les categories inferiors, sumant un Campionat d’Europa juvenil i una Copa Llatina al palmarès.

Respecte el Mundial disputat l’estiu passat a França, no han estat convocats els blaugrana Edu LamasAitor Egurrola i Marc Gual, lesionat en la semifinal de la Lliga Europea. Junt amb Jordi Bargalló (germà de Pau) i Pedro Gil (també lesionat), Gual no s’havia perdut cap dels set últims Europeus o Mundials.

Pau Bargalló ha preparat la cita amb el combinat absolut al CAR de Sant Cugat on, en declaracions a Barça TV, va valorar la seva arribada al Barça: “Sempre que et truca el Barça fa molta il·lusió”. “Quan et vol el Barça, no pots dir que no i l’objectiu és guanyar tots els títols possibles”, va afegir.

A continuació es detallen els horaris dels partits (hora de Barcelona) de la selecció estatal dins el grup B. Els duels són televisats per Teledeporte, amb comentaris de l'excapità blaugrana Beto Borregán.

Àustria – Espanya (dilluns 11, 20.00 hores)

Espanya – Portugal (dimarts 12, 23.00 hores)

Espanya – Suïssa (dimecres 13, 21.00 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut