Signat l’acord de conformitat pel cas Neymar

Signat l’acord de conformitat pel cas Neymar

L’acord ha estat subscrit conjuntament pels advocats del FC Barcelona juntament amb el Ministeri Fiscal i l’Advocacia de l’Estat

Aquest matí, a la seu de l’Audiència Provincial de Barcelona, s’ha signat l’escrit de conclusions i conformitat en el procediment obert en relació amb la contractació del jugador Neymar Jr.

L’acord, que suposa la no acusació de Sandro Rosell i de Josep Maria Bartomeu, i la condemna del FC Barcelona al pagament d’una multa de 5,5 milions d’euros, ha estat subscrit conjuntament pels advocats del FC Barcelona juntament amb el Ministeri Fiscal i l’Advocacia de l’Estat.

Aquest acord quedarà homologat en la sentència que dictarà properament l’Audiència Provincial de Barcelona, que servirà per tancar el procediment instat arran de la denúncia formulada pel soci del Club Jordi Casas, davant l’Audiència Nacional, al desembre de l’any 2013.

La certificació de l’acord de conformitat i els informes jurídics que van servir a la Junta Directiva per prendre les seves decisions sobre l’acord estaran a disposició de tots els socis a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), a partir de demà.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut