Sorteig d’un sopar per a dues persones a la terrassa The Balcony Camp Nou

Sorteig d’un sopar per a dues persones a la terrassa The Balcony Camp Nou

Tots els socis que hi vulguin participar cal sol·licitar-ho a través del formulari adjunt del 13 al 17 de juliol

Tots els socis del FC Barcelona tenen l’oportunitat de poder guanyar un sopar per a dues persones a la nova terrassa del The Balcony, gràcies al sorteig que s’efectuarà entre aquells socis que sol·liciten la seva participació a través del formulari que es troba al final d’aquesta informació.

Els socis majors d’edat que ho desitgin podran omplir el formulari del dimecres 13 de juliol, fins al diumenge dia 17. Entre tots els formularis rebuts, el dilluns dia 18 s’efectuarà el sorteig i el Club es posarà en contacte amb el guanyador. El guanyador, i un acompanyant, podrà escollir venir a sopar a The Balcony, sempre en funció de la disponibilitat de reserves del lloc, un dijous, divendres o dissabte dels que queden aquest mes de juliol -dies 21, 22, 23,  28 , 29 o 30-, que són els dies que la terrassa obrirà a la nit.

Aquest sorteig ofereix als socis una bona oportunitat per gaudir d’un sopar a l’interior del Camp Nou, viure totes les emocions i sensacions que desprèn l’Estadi i ser protagonista d’una inoblidable nit d’estiu amb bona companyia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut