La Lliga de Socis ja s’enfila cap a les finals del diumenge al Camp Nou

La Lliga de Socis ja s’enfila cap a les finals del diumenge al Camp Nou

Aquest dimecres se celebren els partits de semifinals i el dijous tindrà lloc la segona jornada del Torneig Júnior

Un cop acabada la fase de grups de la Lliga de Socis 2016, ja han quedat definides les semifinals, que es disputaran aquest dimecres 13 de juliol per decidir el nom dels equips que estaran presents el diumenge dia 17 a les finals del Camp Nou.

A la categoria sènior, les semifinals han quedat configurades de la manera següent: L' Esquerra de l'Eixample contra Magic Jong, i Golfistes contra Som i Serem.

En aquesta categoria, el grup Roma no es va decidir fins el darrer moment i l’emocionant partit Golfistes – Chacaforana va decidir l’accés a semifinals del primer per la diferència de gols. En el grup Berlín l'equip Som i Serem es va posicionar en el primer lloc, i l’acompanya a semifinals l’únic equip capaç d’aconseguir treure-li un empat, el Magic Jong CP.

En categoria Veterans les semifinals seran Veteranos RG - CP Sarrià i La Palma - Sant Ignasi.

Aquest dilluns també ha començat la competició júnior als camps annexos al Miniestadi, que viurà la segona jornada aquest proper dijous 14 de juliol, per celebrar la darrera jornada dins el programa de partits del diumenge al Camp Nou.

Les finals al Camp Nou el dia 17 de juliol

Els equips que surtin guanyadors de les semifinals celebraran el proper diumenge 17 juliol les finals al Camp Nou, amb uns partits oberts al públic i amb accés per la porta 15.

Horari de partits:
08.30 hores:       Lliga de Socis Júnior
10.30 hores:       Final de Veterans
12.00 hores:       Final Sènior
13.30 hores:       Partit Socis Jugador 12  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut