L’exposició itinerant de l’Espai Barça acaba el seu recorregut a Vic

L’exposició itinerant de l’Espai Barça acaba el seu recorregut a Vic

Els directius Pau Vilanova i Oriol Tomàs han estat els responsables del Club que han fet la presentació del projecte als socis de la ciutat.

L’exposició itinerant de l’Espai Barça ha acabat aquest vespre a Vic el recorregut programat per 14 poblacions de Catalunya, que el FC Barcelona ha dut a terme amb l’objectiu d’apropar les característiques del projecte als socis de les ciutats i territoris visitats.

La mostra, que ha comptat amb maquetes, vídeos i panells informatius de les més emblemàtiques construccions que configuren l’Espai Barça, ha estat exposada de les 18 a les 21 hores a l’Edifici El Sucre de Vic, on ha pogut ser visitada pels socis i aficionats que s’hi han apropat.

Paral·lelament a l’exposició, a cada localitat s’han anat celebrant les presentacions del projecte als socis del territori, amb la presència de diferents directius del FC Barcelona.

En aquest cas, han estat els membres de la Junta Directiva Pau Vilanova i  Oriol Tomàs, els representants del Club que han efectuat la presentació del projecte de l’Espai Barça. Els directius del FC Barcelona han explicat les característiques principals d’aquesta transformació de les instal·lacions blaugrana, i posteriorment han donat resposta als dubtes i qüestions que els assistents han anat plantejant.

Amb aquesta exposició itinerant i les seves respectives presentacions pel territori, el FC Barcelona ha volgut continuar amb la difusió de l’Espai Barça, després d’haver-se presentat els projectes guanyadors del concurs d’arquitectura del Nou Camp Nou i del Nou Palau Blaugrana, i de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París del Camp Nou, que estarà oberta fins al proper 31 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut