Viu les presentacions de Digne i Umtiti des de la terrassa The Balcony Camp Nou

Viu les presentacions de Digne i Umtiti des de la terrassa The Balcony Camp Nou

Els dos nous jugadors francesos del FC Barcelona, Lucas Digne i Samuel Umtiti seran presentats aquest dijous i divendres respectivament a les instal·lacions del Camp Nou.

Per a tots aquells socis o aficionats que vulguin seguir les presentacions de Digne i Umtiti des d’un lloc privilegiat, el FC Barcelona ofereix la possibilitat de presenciar-les des de la terrassa d’estiu The Balcony Camp Nou, amb totes les comoditats i serveis que ofereix als seus visitants.

El dijous 14 de juliol, serà el torn del lateral esquerra Lucas Digne, que serà presentat a la Platea del Camp Nou a les 11.30 hores i efectuarà la sessió de fotos a la gespa amb la seva nova samarreta blaugrana a les 12.00 hores.

El divendres dia 15 serà Samuel Umtiti el protagonista de la benvinguda al seu nou Club, amb l’acte de presentació a la Platea programat per a les 13.30 hores i la sessió fotogràfica a les 14.00 hores. Una molt bona oportunitat per a reservar la teva taula i dinar a The Balcony per completar la jornada de presentació de l’internacional francès.

The Balcony Camp Nou ofereix una manera original i atractiva de poder viure les incorporacions dels nous jugadors barcelonistes, al temps que et permet combatre la gana i el calor amb un refrigeri, dinar o degustació de les excel·lents tapes que s’hi poden trobar.

A aquesta terrassa d’estiu s’accedeix per la rampa que es troba al costat de la Porta 19 del Camp Nou, i que per aquells que vulguin fer la reservar poden trucar al 628 262 758 o formalitzar-la a través del següent link.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut