El Peníscola RehabMedic, primer rival del Barça Lassa a la Lliga

El Peníscola RehabMedic, primer rival del Barça Lassa a la Lliga

El conjunt d’Andreu Plaza s’estrenarà a la competició domèstica el 12 d’octubre a domicili i el derbi contra el Santa Coloma serà el primer partit del 2017

El Barça Lassa de futbol sala ha conegut aquest dimecres el calendari de la Lliga regular. La Primera Divisió de la LNFS arrencarà el 12 d’octubre i acabarà, amb la 30a jornada, el 29 d’abril del 2017.

El conjunt barcelonista disputarà la primera jornada davant el Peníscola RehabMedic. Els aficionats blaugrana podran veure en directe el seu equip a la segona jornada, el 15 d’octubre, contra el Cartagena. La competició finalitzarà lluny del Palau, davant el Jaén Paraíso Interior FS. Aquest mateix enfrontament també servirà per tancar la primera volta el 10 de gener.

El primer derbi que enfrontarà el FC Barcelona Lassa i el Catgas Energia Santa Coloma es jugarà a la jornada 14 de la competició, que significarà el primer partit de l’any 2017 (7 de gener). L’anada serà al camp rival, mentre que la tornada es jugarà al Palau Blaugrana el 22 d’abril del 2017, en la penúltima jornada de la competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut