Paco Sedano, millor porter de la LNFS

Paco Sedano, millor porter de la LNFS

El capità del FC Barcelona Lassa ha estat guardonat per tercera vegada com a millor porter de la temporada de la Lliga Nacional de Futbol Sala

Aquest dissabte s’han conegut els guanyadors dels premis que atorga la Lliga Nacional de Futbol Sala al final de cada temporada, i Paco Sedano ha estat un dels grans protagonistes dels guardons del curs 2015/16.

Després de ser escollit com a millor porter les temporades 2012/13 i 2013/14, Paco Sedano torna a dalt del pòdium dels porters de la LNFS. El capità del FC Barcelona, que va renovar amb el Barça Lassa aquest juny per a una temporada més, rep així un premi molt merescut gràcies a la seva regularitat i solidesa sota pals.

Els nominats a aquest premi són preseleccionats per mitjans i aficionats. Els encarregats de decidir els guanyadors de cada categoria són els entrenadors de Primera Divisió i els capitans de cada equip, que han escollit el porter madrileny per davant d’Herrero, de l’Inter Movistar, i de Barrón, del Palma Futsal.

Sedano ha estat escollit entre els millors en la seva posició juntament amb l’MVP de la LNFS i millor pivot Bruno Taffy (Palma Futsal), el tanca Antonio Vadillo (Palma Futsal) i l’ala Pola (Movistar Inter).

El Barça Lassa B, també guardonat

Els homes que fins ara havien estat entrenats pel nou tècnic del primer equip de futbol sala, Andreu Plaza, han estat guardonats com l’equip més esportiu de la Segona Divisió. El filial blaugrana ha destacat durant tota la temporada 2015/16 com a equip amb més fair play de la competició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut