Els premiats del Jugador 12 gaudeixen del futbol sobre la gespa del Camp Nou

Els premiats del Jugador 12 gaudeixen del futbol sobre la gespa del Camp Nou

Un total de 40 socis viuen una experiència única com a premi per la seva utilització de l’abonament al Camp Nou

Els socis amb l’abonament Jugador 12 que van resultar premiats per participar en un partit al Camp Nou van tenir l’oportunitat de fer realitat aquesta experiència el diumenge 17 de juliol, quan un total de 40 socis van poder jugar a futbol sobre la gespa de l’Estadi i rebre un obsequi del Club com a record de la jornada.

Els socis agraciats van poder gaudir d’una matinal molt especial, en què van gaudir d’una experiència única i dels serveis d’una instal·lació tan emblemàtica com és la del Camp Nou.

A través de l’abonament Jugador 12 es premien els socis que assisteixen a tots els partits disputats a l’Estadi o que, quan no poden venir, alliberen el seu seient perquè altres aficionats tinguin l’oportunitat de presenciar el partit. Aquest programa té l’objectiu d’incentivar l’assistència al Camp Nou i que sempre hi pugui assistir el màxim nombre de públic possible.   

Al llarg de la temporada, els socis amb l’abonament Jugador 12 han tingut opció a diferents premis, com ara participar en un desplaçament de l’equip a partits de Champions i Lliga, samarretes signades, assistir a un entrenament del primer equip de futbol o viure una experiència com a convidat VIP a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut