Local

Acord amb l’Hamburg pel traspàs de Halilovic

El FC Barcelona es reserva una opció de recompra durant les dues primeres temporades

El FC Barcelona i l’Hamburg SV han arribat a un acord pel traspàs del jugador Alen Halilovic per 5 milions d’euros.

El FC Barcelona es reserva un dret de recompra durant els dos primers anys de contracte del jugador per valor de 10 milions d’euros i un dret de tempteig mentre el jugador estigui vinculat a l'Hamburg SV davant d’un possible futur traspàs.

Barça B i Sporting de Gijón

Alen Halilovic va signar pel FC Barcelona el 26 de maig del 2014 per a cinc temporades. Procedent del Dinamo de Zagreb, el migcampista croat va arribar per reforçar el Barça B d’Eusebio Sacristán. El croat va disputar la temporada 2014/15 al filial blaugrana, a Segona Divisió, disputant 29 partits i marcant quatre gols amb la samarreta blaugrana.

El jove migcampista va ser un dels millors jugadors dels filial i va poder debutar amb el primer equip a la Copa del Rei, disputant 31 minuts contra l’Elx a la tornada dels vuitens de final (0-4).

Després de realitzar la gira americana de l’any 2015 amb l’equip de Luis Enrique, el FC Barcelona i l’Sporting de Gijón van arribar a un acord, el 21 d’agost, per a la cessió del jugador. A les ordres de l’exblaugrana Abelardo, Halilovic va disputar 36 partits a Primera Divisió, 24 dels quals de titular. El jugador croat va destacar per la seva capacitat de regat i combinació, a més d’actuar en moltes ocasions com a revulsiu en els partits del seu equip.

Més notícies aquí