Andreu Plaza signa per dues temporades

Andreu Plaza signa per dues temporades

El nou entrenador del Barça Lassa de futbol sala assumirà també les funcions de secretari tècnic del primer equip

Andreu Plaza ja ha signat el contracte com a nou entrenador del FC Barcelona Lassa de futbol sala per a les dues pròximes temporades. La signatura s’ha fet aquest matí al despatx de presidència i per part de la Junta hi ha assistit Josep Ramon Vidal-Abarca, el directiu responsable de la secció de futbol sala. A més de les funcions d’entrenador, Plaza també assumirà el càrrec de secretari tècnic del primer equip.

Andreu Plaza va arribar al FC Barcelona l’any 2011 ,per dirigir al Barça B de futbol sala. Els bons resultats esportius han avalat la seva trajectòria al filial, fins al punt que la temporada passada el tècnic va guanyar el premi al millor entrenador de la Segona Divisió. Abans de la seva arribada al club blaugrana, Plaza havia dirigit dos equips de la màxima categoria: el Gestesa Guadalajara i el Marfil Santa Coloma (ara Catgas).

Declaracions d’Andreu Plaza, nou entrenador del FC Barcelona Lassa:

“És la culminació de tota una trajectòria com a entrenador. Estic molt content i il·lusionat amb aquest repte. Comencem de zero després de dos anys complicats sense títols. Ara l’objectiu és treballar per tenir un grup fort i unit i tornar a guanyar com li pertoca a un club com el Barça”.

“Els retorns de ‘Joselito’ i Roger Serrano són un bon estímul per als jugadors del planter. Jo estic disposat a assumir el risc i el repte d’apostar per la gent de la casa, si s’ho guanyen, i tant de bo surti bé”

Declaracions de Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable del futbol sala:

“Hem fet una aposta molt important per l’Andreu Plaza i tenim totes les il·lusions posades en ell per tornar a guanyar títols amb la secció de futbol sala”

“Un dels principals objectius d’aquesta Junta Directiva és que reforçar l’aposta pel planter en les 4 seccions professional i treballarem molt intensament perquè així sigui”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut