Messi avança la tornada de les vacances i s’incorporarà a l’‘stage’ de St. George’s Park

Messi avança la tornada de les vacances i s’incorporarà a l’‘stage’ de St. George’s Park

El crac argentí retalla una setmana les vacances i viatjarà aquest dilluns amb l’expedició blaugrana cap a terres angleses per començar a preparar el curs

Leo Messi ha estat la gran novetat de la llista de convocats per a l’‘stage’ de St. George’s Park. El crac argentí ha decidit retallar les seves vacances i tornar abans amb el grup per començar a preparar la nova temporada. Messi tenia permís per gaudir de les vacances fins a l’1 d’agost, després de disputar la Copa Amèrica. Una competició en la qual es va exhibir, marcant grans gols –dos d’ells espectaculars de falta–, però que no va tenir la fortuna necessària per aixecar el títol en la final, que es va escapar a la maleïda tanda de penals contra Xile.

Messi no és la primera vegada que retalla el seu període de vacances per incorporar-se amb el grup. I és que el curs passat el ‘10’ del Barça va fer exactament el mateix i va retallar una setmana abans del previst les seves vacances, per posar-se en forma abans dels dos compromisos importants que l’equip tenia davant el Sevilla i l’Athletic Club a la Supercopa d’Europa i d’Espanya, respectivament.

El compromís de Messi, doncs, queda patent i l’argentí ja compta les hores per iniciar la preparació amb el cos tècnic de Luis Enrique. L’equip viatjarà aquest dilluns a St. George’s Park on s’hi estarà fins al dissabte 30, dia en què l’expedició viatjarà cap a Dublín per jugar el primer partit de la pretemporada contra el Celtic de Glasgow.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut