El Barça B comença la tercera setmana d’entrenaments amb cinc juvenils més

El Barça B comença la tercera setmana d’entrenaments amb cinc juvenils més

Adrià Rojas, Òscar Mingueza, Adrián Guerrero, Oriol Rey i Jordi Mboula s’han incorporat als entrenaments amb l’equip de Gerard López per les baixes d’aquesta setmana

Poc a poc es va aproximant l’inici de la competició i els amistosos es van succeint. El Barça B ha començat aquest dilluns la tercera setmana d’entrenaments on jugarà dos partits més: dimecres a les 20 hores contra la UE Llagostera a Palamós i diumenge a les 19 hores contra el Manlleu en la primera eliminatòria de Copa Catalunya a terres osonenques. Aquesta setmana s’han incorporat als entrenaments cinc juvenils (Adrià Rojas, Òscar Mingueza, Adrián Guerrero, Oriol Rey i Jordi Mboula) per completar les sessions del filial ja que 12 jugadors estan concentrats amb el primer equip a Saint George’s Park.

Cucurella i Chumi, citats amb la sub20 espanyola pel Cotif

Els cinc juvenils també supliran la baixa de Marc Cucurella i Juan Brandáriz ‘Chumi’, que han estat convocats amb la selecció espanyola sub20 pel torneig Cotif. De fet, aquest mateix dilluns la Selecció espanyola debuta contra Bahrain a les 21.15 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut